Een blik op de toekomst met de Iconic Machined (P'8951)

Een blik op de toekomst met de Iconic Machined (P'8951)

 
Met de Iconic Machined (P'8951) lanceert Porsche Design niet zomaar een zonnebril, maar een ware innovatie met een futuristisch design. De productiemethode van dit model is uniek, waarbij de voorkant en de veren met uiterste precisie uit een massief blok aluminium worden gefreesd.

Wat deze bril zo bijzonder maakt, is met name de ingenieuze vorm van de voorkant. Hoewel het lijkt op twee afzonderlijke lenzen, bestaat het eigenlijk uit één enkel schild. De hoekige contouren en strakke lijnen geven de bril een robuuste en mannelijke uitstraling. Het samenspel van licht en schaduw wordt versterkt door de heldere aluminium behuizing en scherpe randen.

Het gespiegelde grijze schild aan de voorkant van de lens draagt bij aan dit visuele effect, terwijl het Porsche Design-logo met precisie is gelaserd op de zijkanten van de veren.

De Iconic Machined is geïnspireerd op een ander icoon, namelijk de Porsche 911. Met een wereldwijde beperkte oplage van slechts 911 stuks wordt deze zonnebril bovendien gekenmerkt door zijn exclusiviteit.

Vanaf medio juni 2023 zal de bril verkrijgbaar zijn in Porsche Design-winkels en gespecialiseerde optiekzaken. 

Laatste nieuws